• C

Van Beelen Advocatuur

Van Beelen Advocatuur is het kantoor van mr.ing. Marion van Beelen. Na tien jaar ervaring in de advocatuur is het voor mij tijd voor een eigen kantoor. Een eigen kantoor betekent de mogelijk om het belang van de cliënt centraal te stellen. Dat laatste is precies wat ik graag wil. Gewoon eerlijke dienstverlening tegen een zo scherp mogelijk en dus reëel tarief.

 

Bedrijf, gemeente of particulier, iedere cliënt heeft behoefte aan de juiste aanpak, praktische adviezen, heldere overeenkomsten en duidelijke informatie bij een gerechtelijke procedure. Dat belang bij goede dienstverlening is helder. Als eenmanskantoor sta ik ervoor in dat mijn dienstverlening aan uw behoefte voldoet.

 

Natuurlijk heeft u ook belang bij duidelijkheid over de kosten van rechtsbijstand. Daarom zijn mijn tarieven geen geheim. U kunt ze vinden op deze website. Voor het maken van een advies of een overeenkomst is het ook mogelijk een vast tarief af te spreken. Bij procedures geef ik van te voren graag een inschatting van de te verwachten juridische kosten. Op die manier wil ik een vervelende verrassing achteraf voorkomen.

 

*Website Link*

 

 

 

‘Die Computer ICT is een computer bedrijf uit Laren (Lochem) voor particulieren en bedrijven’

Telefoon: 0573 460819