• C

En wat doen wij? Wij stellen ons graag voor

Verschillende expertises vullen elkaar perfect aan in het team van Die Computer.
Samen staan wij voor klasse, of dat nou is bij een kleine reparatie of het implementatie van
meerdere virtuele omgevingen.

Onderstaande medewerkers geven een impressie van ons team.

Jeroen Busschers

Operationeel Manager

Jeroen Busschers is Operationeel Manager bij Die Computer. Tevens is Jeroen mede-eigenaar bij EXPRO.

Gert-Jan Aaltink

Directeur

In 2008 richtte Gert-Jan Die Computer op. Met zijn brede opgebouwde kennis praat hij u graag bij over alles rondom ICT-oplossingen voor zowel uzelf als uw bedrijf.

Daniƫl

IT-specialist

Daniël is expert in alle producten en diensten rondom Microsoft 365 en bedrijfsomgevingen. Hij adviseert uw bedrijf voor de perfecte ICT-toepassing of -oplossing. Server oplossingen voor MKB en Wi-Fi systemen zijn voor Daniël dagelijks werk.

Maureen

Administratie

Wij hechten veel belang aan een goede administratie. Dankzij de kundige administratie van Maureen is dit uitstekend geregeld.

Elbert

IT-specialist

Elbert is zeer kundig op het gebied van bedrijfsautomatisering. Hij is gespecialiseerd in Server oplossingen. Maar ook als het gaat om VMware, Office365, Exchange of HPE hardware. Daarnaast kan hij u goed adviseren.

Thomas

IT-specialist

Als binnen- en buitendienstmedewerker beslaat het expertisegebied van Thomas het brede terrein van Office 365, Exchange, VmWare, HyperV en HPE.

Justin

IT-support

Belt u naar Die Computer ICT? Dan is de kans groot dat u Justin aan de lijn krijgt. Justin is verantwoordelijk voor de computer reparaties in de werkplaats en voor de helpdesk. Hij is ervaren in het oplossen van computer problemen en helpt u graag op weg.

Eric

IT-support

De kans is groot dat u Eric aan de telefoon krijgt wanneer u contact zoekt met de helpdesk van Die Computer. Eric heeft jarenlang ervaring bij verschillende gerenommeerde bedrijven als KPN.

Daan

IT-specialist

Daan volgt op dit moment een werk-ervaringstraject bij Die Computer. Hij heeft reeds een HBO Security Risico analyse gevolgt en mag dit nu in de praktijk gaan uitoefenen bij Die Computer.

Rico

Rico (stage)

Rico mag zijn half jaar stage bij Die Computer doorlopen. 

Marleen

Finance

Samen met Maureen zorgt ze ervoor dat het digitale boekenwerk op orde is. 

Jesse

IT-specialist

Zowel binnen- als buitendienst. Jesse kunt u zomaar voorbij zien komen in de welbekende Die Computer auto. Hij werkt regelmatig met collega`s aan projecten op locatie.

Stagiair

Leerzame ICT stage

Pak die stageplek! Elk half jaar is er plek voor twee enthousiaste eerste- of eindejaars-studenten van de ICT-opleiding (niveau 2, 3, 4 & HBO). Informeer naar de mogelijkheden.