• C

Zakelijke e-mail

Overal en altijd veilig toegang hebben tot uw bedrijfs-e-mail, agenda en contactpersonen op uw PC, telefoon/tablet en webbrowser? Dan is het tijd om over te stappen naar Exchange Online!

Flexibele oplossing
Voor Exchange Online betaalt u een abonnement per maand, per gebruiker. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig gebruikers toe te voegen en/of te verwijderen. Kortom, u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Cloud
Exchange is een clouddienst van Microsoft. Dit betekent dat uw e-mail, contactpersonen en agenda rechtstreeks in de cloud worden opgeslagen. Het grootste voordeel hiervan is dat u nooit meer hoeft te denken aan het backuppen van uw e-mail. Mocht uw computer/laptop crashen, dan logt u simpelweg in op een ander apparaat. Op deze manier heeft u al uw e-mail gegevens weer bij de hand.

E-mail
Bij het afnemen van Exchange Online beschikt u over een mailbox van wel 50GB. Om deze reden hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een mailbox die te vol raakt. In tegenstelling tot veel andere mailoplossingen zoals IMAP of POP.

Office 365
Indien u naast zakelijke e-mail ook wilt beschikken over de div. Office applicaties is het ook mogelijk om een Microsoft 365 Business Standard abonnement af te nemen. Dit zorgt ervoor dat u zakelijke e-mail heeft net als bij Exchange Online + een Office pakket dat aan uw zakelijke mail adres is gekoppeld met belangrijke applicaties als: Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Veilig
Exchange Online is veilig. Microsoft zorgt voor een zeer hoge beveiligingsgraad. Ook is het mogelijk om two-factor (ook wel multi-factor genoemd) in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw e-mail extra veilig is. Erg belangrijk, want ongewenste activiteiten komen maar al te vaak via e-mail in een ICT omgeving van een bedrijf.


Wilt u graag een goede en veilige zakelijke e-mail? Neem dan gerust contact op met Die Computer (ICT bedrijf Lochem) 0573460819