• C

Wi-Fi problemen

Het is je zeker wel bekend, namelijk een slecht wi-fi bereik of problemen met de wi-fi. Uiteraard is voor ieder probleem een oplossing. Zo ook een wi-fi oplossing.

Bij Die Computer hebben we de kennis en de middelen om een draadloos netwerk (Wi-Fi systeem) te meten en te verbeteren. Een goed draadloos systeem begint met goede materialen en de juiste instellingen. In veel gevallen kopen klanten zelf een Wi-Fi extender. Dit werkt vaak niet zoals gewenst.
Wij leveren professionele Wi-Fi systemen die wel werken.

Zowel voor een goed Wi-Fi bereik als een goede snelheid op Wi-Fi. Voor woningen met een slecht wi-fi bereik hebben we sterke wi-fi zenders, maar ook voor buiten, kantoor of grote werkplaatsen.

Laat ons vrijblijvend een kijkje nemen op locatie en wij brengen binnen een dag een offerte uit. Een slecht wi-fi bereik of trage wi-fi is echt niet meer nodig!

Bel 0573460819 - Wij lossen uw wi-fi problemen snel op.p.s. een trage wi-fi of wi-fi problemen kunnen ook te maken hebben met een slechte of trage internetverbinding. Ook hier houden wij rekening mee en kijken naar een passende oplossing. Vaak is meer mogelijk dan u verwacht.