• C

Waarom Office 365

Microsoft Office 365 is inmiddels bij velen bekend. Maar waarom is dit zo interresant? Dat kan verschillende redenen hebben.

Allereerst hier een engelstalige korte video als inleiding op onderstaande: Microsoft Office 365 voor bedrijf
1. u heeft een microsoft office pakket nodig.
Wanneer u een office pakket nodig heeft mét Outlook dan betaald u voor 1 computer een vast bedrag. Dit is 230,- euro ex. btw minimaal. Of u kiest voor een microsoft office business abonnement. Als u hiervoor kiest dan betaald u 10,70- ex. btw per maand. U mag dan op 5 apparaten dit Office pakket installeren én u heeft extra programma`s en diensten.
Stel u heeft 3 computers. Dan betaald u eenmalig 690,- euro ex. btw óf u kiest voor het abonnement. Voor het bedrag van 690,- heeft u namelijk:
+ 64 maanden microsoft office
+ op 5 apparaten mogelijk
+ Onedrive 1TB (als back-up te gebruiken)
+ Altijd laatste versie

2. u heeft een professionele e-mail oplossing nodig.
Oude e-mail oplossingen zoals POP/IMAP voldoen vaak niet meer aan de wensen. Voorkomende minpunten zijn onvoldoende opslag, niet op alle apparaten synchroon (inkomende en verzonden berichten niet op ieder apparaat terugleesbaar), automatisch antwoord instellen is niet mogelijk. Lastig instellen en in het buitenland mailen of hotel is vaak een kriem.

Maar!

Met Microsoft Office Exchange Online is dat allemaal wel mogelijk. Dit is een professionele e-mail dienst die uitstekend werkt. Je hebt dan een mooie Outlook webapp waar je gebruik van kunt maken. Alles is synchroon, makkelijk zelf in te stellen op alle apparaten. (als de technische configuratie eenmalig is gedaan door Die Computer ICT).
Hier even een korte video: Microsoft Exchange Online

3. u wilt graag in de cloud werken
Met Office 365 Business Premium heeft u een ontzettend mooie oplossing in de cloud. Maar wat heb je dan?
Je hebt dan veel, maar een belangrijk onderdeel is dat je online word, excel, outlook etc. kunt gebruiken en niet per sé iets op je computer hoeft op te slaan. Hierdoor ben je niet gebonden aan een bepaalde computer of laptop. Het is een kwestie van inloggen en je kunt beginnen met werken in word of een ander office programma. Een voorwaarde is dan wel dat je internet moet hebben. In dit pakket is ook inbegrepen dat je de programma`s lokaal (offline) kunt installeren. Hierdoor kun je word, excel en outlook ook gebruiken als je geen internet hebt. De bestanden die je online gemaakt hebt synchroniseren dan met jouw computer via OneDrive (soort Dropbox). Uiteraard moet de computer dan in een eerder moment de gelegenheid gehad hebben om via het internet die bestanden op te halen.
Wil je het even proberen? Dat kan. Het pakket is af te nemen met een prijs per maand en tevens maandelijks opzegbaar.

Heb je een bedrijf en gebruik je diverse bedrijfs applicaties. Laat dan een medewerker van Die Computer ICT even kijken of Microsoft Office 365 voor jou geschikt is.


Veel bedrijven gebruiken een NAS systeem of een server. Hier zijn uiteraard redenen voor dat een server of NAS geinstalleerd is. Mogelijk is dit niet meer nodig en kunt u uw systeem verhuizen naar de cloud. Wij kunnen dit voor u snel bekijken.