• C

Office 365 wordt Microsoft 365

Office 365 wordt Microsoft 365
Op 31 maart 2020 heeft Microsoft de aankondiging gedaan over de naamswijziging van Office 365. Waar veel mensen dachten dat dit een 1 april grap zou zijn, bleek dit later dan echt officieel. Office 365 wordt vanaf 21 april 2020: Microsoft 365.


Wat houdt deze wijziging in voor u?
Voor u als gebruiker heeft deze wijziging geen invloed op uw dagelijkse werkzaamheden, het is immers een naamswijziging. De reden dat Microsoft de namen aanpast is simpelweg omdat de term Office niet langer de lading dekt nu na verloop van tijd veel nieuwe apps gelanceerd zijn. Daarnaast moet het volgens Microsoft helpen om de zaken te vereenvoudigen.


Wat zijn de nieuwe namen?
Office 365 Business wordt Microsoft 365 Apps for Business, Office 365 Business Premium wordt Microsoft 365 Business Standard. Het is allemaal wat verwarrend horen wij u denken. Daarom staat voor u onderaan deze post een duidelijke afbeeldingen met de nieuwe namen vermeldt.


Waarom deze naamswijzigingen?
Zelf hebben wij het vermoeden dat dit slechts het begin is van grotere wijzigingen die in de toekomst zullen plaatsvinden. Deze komende wijzigingen kunnen wel eens het einde betekenen van de traditionele eenmalige licentie die u tot op heden nog kunt aanschaffen.


Support
Zijn de naamswijzigingen van Office 365 naar Microsoft 365 nog wat verwarrend voor u, of heeft u hulp nodig om te bepalen welk(e) abonnement(en) voor uw organisatie juist is/zijn? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk.