• C

De slimme deurbel

Mis nooit meer een bezoeker!
De slimme deurbel is een interactieve deurbel met camera, die ervoor zorgt dat je altijd 180 graden zicht vanuit je voordeur hebt; of je nu thuis bent of niet! Je koppelt de interactieve deurbel met een speciale app op je telefoon. Met deze app kan je de camera inschakelen als de bewegingssensor van de deurbel een melding geeft, en krijg je altijd direct een melding als er iemand aanbelt. Je kan je bezoeker zien, horen en zelfs met elkaar praten door de ingebouwde speakers.
Je past de bewegingssensoren van de deurbel gemakkelijk aan, zodat je altijd de eerste bent die weet dat er iemand voor je deur staat. Door infrarood nachtzicht en het weersbestendige ontwerp, monitor je de omgeving rond je voordeur in alle omstandigheden: zelfs in het donker en bij slecht weer.

Beveilig je huis in een handomdraai
Het installeren van de deurbel duurt slechts een paar minuten. Hier heb je geen professionele hulp voor nodig. De slimme deurbel heeft en ingebouwde oplaadbare batterij, maar het is mogelijk om de deurbel aan te sluiten op het stroomnetwerk.