• C

ICT Bedrijf Zutphen

Op zoek naar een ICT bedrijf in Zutphen?


Die Computer gevestigd in Laren, is al jaren de ict leverancier voor o.a. bedrijven in Zutphen.

Wij ondersteunen bedrijvenparticulieren maar bijvoorbeeld ook scholen met hun it infrastructuur.

U kunt hierbij denken aan systeembeheerwifi oplossingen maar ook office365 installaties of problemen.

 

ICT oplossingen voor bedrijven

 

Iedereen die op de dag aan zijn werk begint wil dat ook meteen kunnen doen, na een kop koffie uiteraard. Hoe vaak gebeurt het niet dat uw computer dan niet dat wat u wilt. Er is geen internet, outlook, word of een andere office365 systeem werkt niet of heel vervelend de printer werkt niet. Dit wilt u niet! Die Computer kan u hierbij helpen, wij als ict bedrijf in en rondom Zutphen kunnen uw problemen bij u wegnemen. Mochten wij het niet direct kunnen oplossen bieden wij ook beheer op afstand of is één van onze medewerkers zo bij u om het probleem op te lossen.

 

Die Computer diensten in Zutphen

 

Zoals al genoemd bieden wij oplossingen aan bedrijven, scholen en particulieren. Maar ook kunnen wij een rol vervullen in de vorm van advies en consultancy. Hebben jullie als bedrijf in Zutphen een vraag over hoe het beste om te gaan met een it probleem dan helpt een van onze medewerkers u graag verder. Ook geven wij graag advies over cloud oplossingen, aangezien dit toch altijd lastig blijft wat het nou precies inhoudt. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Meer informatie over onze diensten?

Die Computer heeft voor ieder ict probleem wel een oplossing te bieden en helpen u graag bij uw vraagstuk of probleem. Voor meer informatie bel ons dan gerust op 0573-460819, vul ons contactformulier in of laat ons u terug bellen. Wij zijn er van overtuigd dat we samen met u tot een geschikte oplossing zullen komen.