• C

ICT Bedrijf Enschede

Op zoek naar een ICT bedrijf in Enschede?

 

Vaak als u op zoek bent naar een ICT bedrijf in Enschede dan komt dit vaak omdat er een probleem is. U wilt dan ook graag direct geholpen worden. Die Computer uit Laren heeft al jaren ervaring met ICT oplossingen binnen Enschede en omstreken. Dit doen wij voor zowel bedrijvenscholen als particulieren. Bent u op zoek naar een reparatie, office365 of juist volledig systeembeheer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

ICT oplossingen voor in Enschede

 

Voor ieder ICT probleem is een oplossing. De meest voorkomende problemen zijn vaak: een printer die het niet doet, Windows die vast loopt, wifi problemen, office365 issues en meer. Wij hebben een jong team van ervaren specialisten die u snel op afstand kunnen helpen maar ook hebben wij monteurs die met hun busjes snel op locatie kunnen zijn. Wist u dat wij ook complete cloud-oplossingen bieden zodat u en uw collega’s ook makkelijker vanuit huis kunnen werken? Kortom voor ieder bedrijf, school of particulier hebben wij een geschikte oplossing. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Die Computer diensten in Enschede

 

Enschede heeft bijna 160.000 inwoners waar veel bedrijven en scholen zitten maar uiteraard ook veel particulieren. Die Computer kan ook een rol vervullen in de vorm van consultancy en advies. Heeft u als inwoner van Enschede een vraag over hoe het beste om te gaan met een probleem of loopt uw bedrijf tegen een ICT probleem aan dan kunnen wij hierbij adviseren. Laat dan een van onze medewerkers u terug bellen of neem zelf direct met ons contact op.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Die Computer heeft voor ieder ict probleem wel een oplossing te bieden en helpen u graag bij uw vraagstuk of probleem. Maak gebruik van onze bel-mij-terug functie of neem zelf contact met ons op via telefoonnummer 0573-460819. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij hopen graag van u te horen.