• C

Nu snel internet! Tijdelijk met gratis installatie

Geweldig nieuws voor zakelijke klanten op industrieterreinen: glasvezelinternet is nu beschikbaar waar het voorheen niet was! Met snelheden tot 5 Gbps biedt deze nieuwe service een enorme upgrade ten opzichte van traditionele DSL-verbindingen. Voordelen van glasvezelinternet zijn onder meer:
  1. Hogere Snelheden: Glasvezel biedt veel hogere up- en downloadsnelheden dan DSL, wat essentieel is voor bedrijven die grote bestanden verwerken of online diensten aanbieden.
  2. Betrouwbaarder Netwerk: Glasvezel is minder gevoelig voor storingen en biedt een stabielere verbinding, wat cruciaal is voor bedrijven die afhankelijk zijn van een continue online aanwezigheid.
  3. Verbeterde Communicatie: Videogesprekken en online vergaderingen zijn vloeiender en van hogere kwaliteit, wat bijdraagt aan efficiëntere communicatie.
  4. Toekomstbestendig: Glasvezelnetwerken zijn schaalbaar en kunnen gemakkelijk worden geüpgraded naarmate de technologie vordert, wat betekent dat uw bedrijf voorbereid is op toekomstige groei.
  5. Zorgeloos werken in de cloud: De groeiende behoefte aan data, cloud-gebaseerd werken, beveiliging en verdere automatisering van bedrijfsprocessen vereisen een solide internetverbinding. Glasvezel biedt de capaciteit voor het verwerken van praktisch ongelimiteerde hoeveelheden data, en is daarmee een ideale oplossing voor deze moderne eisen.

 

Snelheid

Prijs per maand excl. btw

1 Gbps

€ 79,99

Tussen 2 en 5 Gbps

op aanvraag


Met een tijdelijke aanbieding van gratis installatie ter waarde van € 400,00 is dit het perfecte moment om over te stappen op glasvezelinternet en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van glasvezelinternet voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie. Samen kunnen we de connectiviteit van uw bedrijf transformeren.  U kunt bellen met 088 120 5211 of mail naar sales@diecomputer.nl