• C

ICT Bedrijf Lochem

Op zoek naar een ICT bedrijf in Lochem?

 

Dan bent u bij Die Computer aan het juiste adres! Wij faciliteren voor meerdere bedrijven in en rondom Lochem op het gebied van IT en infrastructuur. Bij veel MKB bedrijven in Lochem speelt ICT een grote rol, want alles moet immers wel goed werken om ook de medewerkers tevreden te houden. Ons portfolio bestaat uit zowel scholenbedrijven als particulier. Voor scholen bieden wij gerichte office365 oplossingen of ondersteunen wij in beheren van de IT. Voor bedrijven zorgen wij ervoor dat hun netwerk zonder problemen werkt, dat het e-mailsysteem functioneert maar nemen wij ook het complete systeembeheer onder handen. Kortom, wat kunnen wij voor u als inwoner of bedrijfseigenaar van Lochem betekenen?

 

ICT oplossingen voor in Lochem

 

Wat voor u een probleem is, is voor ons een oplossing. Wij doen er dan ook alles aan dat wij uw ICT probleem oplossen. Dit doen wij op afstand maar waar nodig rijden wij met onze Die Computer busjes naar u op locatie. Aangezien wij bij Lochem in de buurt zitten hoeft u ook niet lang te wachten en kunnen wij vrijwel direct een monteur langs sturen.

Diensten die wij kunnen leveren zijn o.a. Microsoft office 365, email oplossingen, systeembeheer maar ook cloudoplossingen. Wilt u ook zo goed als probleemloos werken maar kan dat door een storing niet? Neem dan contact met Die Computer op en wij staan z.s.m. voor u klaar.

 

Die Computer diensten in Lochem

 

Die Computer is een jong team met communicatieve techneuten dat al jaren ervaring heeft met ICT diensten en oplossingen voor scholen, bedrijven en particulieren. Maar wist u dat wij ook vaak advies geven over een IT probleem? Mochten jullie als bedrijf in Lochem toch ergens niet uit komen dan helpt een van onze IT specialisten u graag verder. Voor een overzicht van onze diensten of ons portfolio neemt u een kijkje op onze website of neemt u contact met ons op.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Die Computer heeft voor ieder ict probleem wel een oplossing te bieden en helpen u graag bij uw vraagstuk of probleem. Bel met 0573-460819 of vul ons Bel-mij-terug formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij hopen graag van u te horen.