• C

ICT Bedrijf Deventer

Op zoek naar een ICT bedrijf in Deventer?


Die Computer uit Laren is al jaren gespecialiseerd in ICT oplossingen voor bedrijven en scholen in en rondom Deventer. Wij hebben al meerdere bedrijven uit Deventer in ons portfolio en hopen dat we u ook kunnen adviseren bij uw ICT vraagstuk. Heeft u bijvoorbeeld een probleem met u wifi, werkt u computer niet meer of geeft uw printer een storing? Dat wilt u niet en u wil graag weer aan het werk. Die Computer heeft voor ieder probleem een oplossing.

ICT oplossingen voor in Deventer


U wilt dat uw scholieren of medewerkers zonder problemen aan de dag kunnen beginnen. Want hoe vaak horen wij wel niet dat er in de ochtend al frustraties zijn omdat er een probleem is met iemands computer. Wifi klapt er continu uit, de printer geeft een storing aan, er is een probleem met outlook, of Windows geeft een foutmelding. Een computer blijft een raar iets want een probleem kan zo maar opkomen. U wilt dit niet, en het liefst wilt u dit ook voorkomen. Die Computer helpt al meerdere bedrijven in Deventer met een ICT probleem en heeft hierin al jaren ervaring. Uiteraard proberen we het probleem direct op te lossen, mocht dit niet mogelijk zijn dan bieden wij ook beheer op afstand.

Die Computer diensten in Deventer


Deventer is natuurlijk een grote stad waar veel bedrijven en scholen zitten gevestigd. Dit zorgt er ook voor dat het een stad is door alle bedrijvigheid waar veel ICT problemen kunnen plaats vinden. Wij bieden u cloud oplossingenoffice365 beheer en installaties, en systeembeheer voor uw IT infrastructuur. Dit doen wij voor bedrijven, scholen maar ook particulieren en geven u ook graag advies mocht u zelf niet uit een vraagstuk komen. Benieuwd wat wij als ICT bedrijf voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze diensten?


Die Computer heeft voor ieder ict probleem wel een oplossing te bieden en helpen u graag bij uw vraagstuk of probleem. Gebruik onze bel-mij-terug functie of neem zelf direct contact via ons telefoonnummer 0573-460819. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij zijn er van overtuigd dat we samen met u tot een geschikte oplossing zullen komen.